VW Caddy camper

Vi er nå på den andre Caddyen og har oppgradert med det vi mener er nødvendig:
- Firehjulstrekk for å trekke opp båt og komme frem på vinterføre.
- Webasto varmeapparat med fjernkontroll.
- Stor bakluke å stå under i snøvær og regn.

 Det er bare en 9mm kryssfinerplate som ligger på hjulkassene. Under på midten er det en løs støtte som kan flyttes på for å tre inn ski oa. Platen er lett å ta vekk for å få inn sykler.
En bolt i et hull holder platen på plass.

Eneste inngrep? Nei det er et hull i karosseriet fra før. Har en mutter på baksiden. Det er bare å løfte platen litt og skyve den fram som her hvis jeg vil sitte på kanten i bakluka.

 Sittebenken er klar til bruk. Sitter her og tar på skistøvler.

 For å heve opp brettet om natten har jeg 15cm klosser på hver side.


Mattene er 180 og for å få full liggelengde må bakdøra stå litt åpen. Som singel er det 2m liggelengde diagonalt. Bredden mellom hjulkassene er 117cm.
Poenget med å løfte opp brettet, er å få plass til bøyde knær mm. Nå kan bagasjen stues oppå hylla slik at det er gulvplass under til å ligge på.

Regnvann renner nedover og ikke inn kanskje, men en en stripe med lettpresenning skal få gjøre nytten.Et lite bord kom på plass. To treskruer fra undersiden opp igjennom blikket i mellomveggen. Ellers ligger det an i karmen ved vinduet.  Kjekt å ha et sted å legge nøkler og lommeting ved bytte av klær.

 Mangler bare kopp.

 Biltema hadde gymmatte til 120.-  Den er grei å sitte på. Skal lime den fast.

Mattene gir sofakrok ved overnattingsturer, ellers er de ikke med.

Matte fra Biltema på 120cm x 150cm passet greitt inn. Den er 3cm for bred ved hjulkassene.


Nå gjenstår det bare å isolere og trekke rør fra webastoen bak til "cabinen" for å få litt varme.

4W Caddy er stivere i fjærene enn vanlig Caddy, men vi har vent oss til at det spretter litt. Har kjørt til Sverige og Sørlandet og det går bra nok. Er det god vei, er det helt ok, som en Sharan. Kan ikke legge ned stolryggen mye, så det blir noen spastiske sovestillinger underveis.

Comments