Klatretur til Spania 28.januar - 9.februar.

Alora, El Chorro - Malaga
Dro først til Kari i Alora og klatret i El Chorro. Flott vær med passe varme i sola.

Kari på en 6a.

Kari Holst bor i Alora.

Hvit og feit norboer.

Ned fra en 6a i den arabiske veggen.

Klatring med Thomas på en 5+. "4 elefanter"

Flott V+ på 35m i Arabiske veggen.

Beate på en 6b+Benoian, kalk. De lettere rutene var ikke så fine, men restauranten nede på jernbanestasjonen var fantastisk. Salat, fisk, dessert, 1,5l vann, 2kaffe for 9,5E. Vi delte salat og hovedrett fordi porsjonene er så store her nede.

Vi ser ned på stasjonen.
Tarifa- Bolonia området.
Dette er også beskrevet i Andalucia føreren. Buldrefeltet er ikke beskrevet noen steder og er verdt å ta med seg. Vindsurfing og kiting er bare tillatt på enkelte steder, men står som lovlig i Bolonia. I Tarifa er det soner for bading og forskjellige vannsport. For de som liker beachboys/babes og rastas, er dette stedet. Mange billige Hostals og surfebutikker. Februar er greitt nok for nordboere med våtdrakt.

Bolonia, San Bartolo. 11km fra Tarifa. Sandstein, vakkert.Stranden i Bolonia er utrolig flott. Den er 3800m lang og fast å gå på. Nesten ingen helling.

 Hotellet (Hostal), de ville gi oss utsiktsrommet, men vi valgte et lite rom med varme. Fikk rimeligere pris på 2 overnattinger. (35E/døgn)
 Buldrefelt er mellom fjellmassivene. Det går en vei opp til et utsiktspunkt. Derfra er det merket sti nedover til steinene. Det er ganske mye å ta i. Bildet tatt med zoom fra hostallet.
 Utsikten fra der hvor stien starter.

Romerske utgravinger til høyre. Hostal i veikryss.
Comments