Hjellvik


Hjellvik lekeland. Dette stedet oppfyller alle feriedrømmer for den late familieklatrer: 10m anmars, rasteplass på cragget, wc like ved, badeplass og sandvolley, sydvestvendt og varmt i sola, både lette og vanskelige ruter.Feltet ved sjøen.

Dette feltet kan vi ha mye glede av. Fikk rensket mye av det lette området før kystsogevekene 7.september. De to rutene til venstre, nærmest badeplassen, er på 3- nivå. De er ferdig borret og klar til leding.Rute 1
(fra venstre) er et sva som ofte er vått, men det er skarpe og gode tak.

Rute 2
er i et hylle system. Veldig lett til siste opptak.

Rute 3
skal bli en litt mer direkte variant, ikke børstet ennå .

Rute 4 er rensket i midtpartiet, som er en loddrett vanskelig vegg. Over dette er det en hylle, før den går helt opp. Det er mulig at vi flytter toppfestet litt ned, så det nåes fra hyllen.

Rute 5 er bratt hele veien, starter lett, men krøkker seg til over bulken. Foreløpig bare topptau, men denne er neste som skal borres.

Feltet ved sandvolleyballbanen:Rute 1 har jeg øvd inn og nesten gått. Den er vel på litt heftig 6+ grad, men det er nok for en gamling. Svein Åge kom heller ikke opp, så da må jo den være litt vanskelig. Det er mulig å bruke litt kant til venstre nede og et fottak ut til høyre i toppen, men disse takene tilhører andre ruter. Så øv gjerne på ruta i "smal" utgave, men spar førstebestigningen til meg....

Rute 2 er Remi sin. Han har klart alle flyttene, men den er åpen for andre som vil prøve. Den er tuuung.

Rute 3 er det ingen som har begynt på, men det blir flott og ikke så vanskelig som rute 2, tror jeg. Skal slanke med 5kg og gå den til sommeren..

Rute 4 er nå ferdig borret. Grad 5. Tok vekk mye vegetasjon oppe i toppen. Det er 3 toppfester fordi ett av dem ikke festet skikkelig. De skulle vært mer til høyre, men der var fjellet ikke fast nok for fester. Gå likevel til høyre i toppen, det gir finere klatring.

Comments